dissabte, 28 de juliol del 2007

Normes bàsiques per a un submís


Aquestes que trobareu a continuació resumides són les normes bàsiques de comportament que una Mestressa hauria d’inculcar al seu submís al llarg del procés d’ensinistrament i aprenentatge amb la finalitat de determinar clarament els rols que són propis d’una bona i completa relació BDSM. Partim de la base que aquesta relació és entre persones adultes, lliurement acceptada per ambdues parts i respectuosa amb els límits prèviament acordats, que poden portar a l’exclusió d’algun dels punts següents. Per tant, es recomana usar aquestes regles com a document de treball per a la planificació de relacions.

Regles d'or per a un submís

- A partir del moment en què una Mestressa t’accepta com a submís passes a ser de la Seva entera propietat en cos i ment i la teva única aspiració serà adorar-La i complaure-La cada dia més i millor.

- Serviràs, obeiràs i satisfaràs sempre la teva Mestressa. La teva submissió serà completa.

- Tindràs solament una Mestressa.

- Tu no tens voluntat ni desitges res. Els teus únics desitjos són les ordres de la Mestressa.

- La Mestressa podrà usar-te en qualsevol moment per obtenir plaer sexual o mental. La teva obligació és donar-Li’n el màxim.

- No faràs res que no sigui ordenat o autoritzat per la Mestressa. Romandràs sempre expectant perquè les ordres et seran donades de moltes formes: de viva veu o amb una simple mirada, fent petar els dits o assenyalant...

- Escolta amb la màxima atenció les paraules de la Mestressa i compleix les Seves ordres al peu de la lletra.

- A qualsevol indicació de la Mestressa contestaràs sempre "Sí, Mestressa" o allò que Ella t’hagi ordenat, acotant el cap. Per a tu, el “NO” és impronunciable.

- No tens dret a creuar la teva mirada amb la de la Mestressa, si no és que Ella t’ho permet. Roman amb el cap cot en senyal d’obediència i submissió.

- Tindràs confiança en la Mestressa i has de creure que Ella pensa sempre en el teu benestar emocional i físic.

- La Mestressa establirà els objectius que has d’assolir i tu seràs el responsable d’aconseguir-los.

- Acceptaràs qualsevol recompensa, disciplina o càstig que la Mestressa et regali o t’imposi, perquè això farà de tu un submís millor.

- T’és permès de suggerir noves formes d’ensinistrament, adreçant-te a la Mestressa de forma respectuosa.

- Recorda que ets el tresor més gran de la teva Mestressa.

- Enraonaràs amb detall els teus límits amb la Mestressa.

- Mai no demostraràs desacatament envers la teva Mestressa.

- Les teves accions reflectiran la categoria de la teva Mestressa, estiguis o no en presència Seva. T’esforçaràs a mantenir un comportament submís apropiat en qualsevol circumstància.

- Estaràs sempre atent a les necessitats de la Mestressa. Estaràs sempre disposat a respondre’n amb el millor de les teves capacitats.

- Escoltaràs amb interès tot allò que la Mestressa et dirà durant l’ensinistrament.

- Comunicaràs sempre les teves emocions a la Mestressa.

- Sempre que la Mestressa parli, fins i tot quan tu estiguis parlant, guardaràs silenci i mai no La interrompràs.

- Per rebre plaer, has de guanyar-te’l.

- Donaràs gràcies a la Mestressa per tot allò que et doni.

- Guardaràs sempre submissió a la teva Mestressa, a qualsevol hora, en qualsevol lloc, sota qualssevol circumstàncies, tant si Ella hi és present com si no.

- La teva major satisfacció serà satisfer la Mestressa. No hi pot haver dolor més gran que el sentiment de saber que la Mestressa no està satisfeta de tu.

- Acceptaràs els càstigs com a mitjà per corregir el teu comportament.

- Confessaràs a la Mestressa els teus actes de desobediència, de manera que Ella pugui decidir si tals violacions requereixen disciplina o càstig.

- Mai no et tocaràs o fregaràs el sexe amb les mans, joguines o qualsevol objecte i de qualsevol manera que puguis experimentar plaer sexual o sensual sense el permís de la Mestressa.

- Portaràs el sexe completament depilat, si la teva Mestressa no ordena el contrari.

- Usaràs el collar que la Mestressa t’ha donat, amb orgull, perquè és un signe de pertinença i dedicació a Ella.

- Mentre estiguis en escena sense ser usat romandràs al racó que la Mestressa et tingui reservat, guardant la que ha de ser la teva posició natural: de genolls, amb el cap cot i en silenci. Podràs reposar les natges sobre els talons, però mantindràs l’esquena dreta i els braços enganxats al cos. Tindràs els palmells de les mans sobre les cuixes i procuraràs que els dits quedin ben estirats i separats.

- La teva posició natural davant de la Mestressa és de genolls.

- La teva altra posició natural serà de quatre potes, com un gos.

- No et preguntis les raons de les ordres o càstigs de la Mestressa. Simplement accepta’ls i compleix-los aplicant-t’hi de valent. El teu dolor és el plaer de la Mestressa i aquesta és l’única raó de la teva servitud.

- Quan la Mestressa et fuetegi Li agrairàs d’una en una cada fuetada dient "Gràcies, Mestressa" o allò que Ella t’ordeni.

- Et comportaràs en públic amb la màxima discreció, però, si la Mestressa desitja exhibir-te, hauràs de vestir-te amb la indumentària apropiada que Ella t’ordeni.

- Et sentiràs orgullós de portar el collar d’esclau o qualsevol altre atribut de submís que la Mestressa t’imposi (cadenes, marques, etc.), ja que signifiquen que Li pertanys.

- En presència de la Mestressa no tindràs intimitat. Suplicaràs autorització per fer les teves necessitats.

- Dormiràs despullat i lligat. Si la Mestressa et permet fer-ho de forma més confortable, considera-ho un privilegi.

- Quan la Mestressa t’ordeni que recullis alguna cosa o la hi portis, agafaràs l'objecte amb la boca amb tota naturalitat i et desplaçaràs de quatre potes.

- Mantingues la boca, la llengua i els llavis humits i disposats a llepar i xuclar en qualsevol situació, excepte quan la Mestressa t’emmordassi.

- Per regla general romandràs en silenci, però quan adrecis la paraula a la Mestressa ho faràs amb el màxim respecte i donant-Li el tractament que Ella t’hagi ensenyat (Mestressa, Ama, Senyora...). Mantindràs sempre el cap cot i Li parlaràs sense aixecar el to de veu.

- Els teus òrgans sexuals no et pertanyen. Com tot el teu cos són propietat de la teva Mestressa, Que en disposarà a capritx.

- Les teves escorregudes seran sempre autoritzades i administrades per la Mestressa. No en tindràs cap sense el Seu permís. Fins i tot quan Ella t’estigui usant hauràs de suplicar per escorre't. Si incompleixes aquesta regla, t’exposes a un càstig molt sever.

- Accepta les marques que les fuetades de la Mestressa et deixaran a la pell. Són ornaments per al Seu plaer. La Mestressa decidirà si has ser tatuat o anellat, on i quan.

- Ets un submís i no tens capacitat d’iniciativa, però has de defugir les actituds purament passives i resignades, no gens apropiades. Mostra’t sempre desitjós, participatiu i imaginatiu. De tant en tant ofereix a la Mestressa alguna part del teu cos perquè en frueixi, regala-Li objectes que pugui usar amb tu i demostra-Li aquelles habilitats teves que darrerament no ha explotat. Fes-ho per complaure-La, i assumeix que si no ho aconsegueixes seràs castigat.

- L’ensinistrament i l’aprenentatge d’un submís no acaben mai. La imaginació és el millor instrument per a un perfeccionament constant.

- Confessa a la Mestressa tot allò que realitzis en contra de la Seva voluntat, fins i tot els pensaments negatius. Sigues absolutament transparent perquè la mentida o l’engany significarien la fi de la teva submissió. Foragita tots els dubtes que t’assaltin exposant-los obertament a la Mestressa. Ella decidirà els càstigs o la disciplina que et mereixis i prendrà les decisions oportunes per a la teva reeducació.

- Sol·licita periòdicament autorització per exposar a la Mestressa un balanç de la teva submissió: els canvis que notes, els avenços de què et sents orgullós, les coses en què tems no complaure-La al 100 % i aquells altres reptes davant dels quals encara et sents insegur o temorós. Demana-Li ajut per vèncer-los i renova-Li les teves promeses d’absoluta submissió.

- El poder i l’autoritat de la Mestressa t’infonen respecte. La Seva saviesa i el Seu pervers refinament et fascinen. Estàs orgullós de ser propietat Seva i la teva màxima satisfacció és comprovar que Es troba a gust.

- Quan la Mestressa consideri que estàs preparat i la vostra relació hagi progressat prou, rebràs la Seva marca permanent, en el lloc que Ella decideixi, i del tipus que Ella elegeixi.

Conclusió: si desitges satisfer plenament les teves fantasies, has de concentrar totes les teves energies, absolutament totes, a adorar i complaure la teva Mestressa.

(Aquest text ha estat traduït de la versió publicada a la web Informacion BDSM)