dimarts, 24 de juliol del 2007

La masturbació d’un marit submís


Aquest és el mètode que jo faig servir molt de tant en tant per masturbar el meu marit després d'haver-li fet dur posat durant una temporada el cinturó de castedat.

Material necessari

-Un parell d'agulles d’estendre roba
-Una cullera
-Una goma per als cabells
-Un regle
-Guants de plàstic
-Cordes o manilles
-Una bena
-Una bossa congelació plena de glaçons
-Gel lubrificant (opcional)

Procediment

Als homes els agrada molt masturbar-se i els agrada de fer-ho així: moviments ràpids i regulars, amb gens de temps mort, simulant la penetració tancant la mà, movent de gland cap a la base, estrenyent fort el sexe quan han acabat perquè el semen evacuï millor. Doncs... si heu comprès bé què li agrada, és molt fàcil masturbar un submís, n’hi ha prou de fer tot el contrari.

Jo mano al meu marit que es despulli, el faig estirar d’esquena al llit i l’hi subjecto. Tot seguit li tapo els ulls amb una bena i li col·loco les agulles d’estendre roba als mugrons. Després li poso la goma dels cabells al voltant de la base del penis perquè així els testicles queden més a la vora del gland (es tornen més sensibles, i això permet durant el vaivé de la masturbació de donar-los copets per la part superior). Utilitzo els guants de plàstic per reduir la sensació agradable del submís, i també una mica de gel lubrificant.

Després d’això començo la lenta masturbació amb un ritme molt irregular i amb pauses constants. Durant les pauses, és possible refredar la calentor del submís amb la bossa de glaçons i donant-li copets de regle als testicles agafats amb la goma. El gest de va i ve, el realitzo sobretot de la base del penis cap al gland (i no a l'inrevés), i igualment qualsevol moviment de rotació. I no dubto gens a fer algun moviment brusc per esclafar-li els testicles entre la part inferior de la meva mà i el seu baix ventre. També podeu quasi fregar-li el sexe. L'important és fer que a ell li plagui el mínim possible. És important també aturar-se quan el submís comença à sentir massa plaer. Cal que trempi i es destrempi almenys deu vegades. Durant les pauses, podeu sortir a fer un tomb o seure a mirar la TV deixant-lo amb la bossa de glaçons damunt les parts íntimes.

Quan ell ja realment no pot més, és cosa vostra decidir si el feu ejacular o si ho deixeu per a un altre dia. Si voleu que arribi fins al final, heu de limitar tant com sigui possible el contacte de la vostra mà amb el seu cos. Maneu-li que quan arribi al punt de no retorn us ho digui de seguida i a partir d’aquell moment ja no li heu de tocar el sexe per res, per tal que ejaculi en el buit, amb un mínim de plaer. Deixeu que el semen s'escorri tranquil·lament sobre els seu ventre, recolliu-lo tot seguit amb la cullera, feu-li tirar el cap enrere i fiqueu-li la cullera a la boca.
Jo després li pujo al damunt i l’obligo a fer-me un bon cunnilingus perquè la meva olor es barregi amb el seu semen. I aquí acabo.

jgiorca

(Tret del text La masturbation d'un mari soumis, publicat a Comment dresser son mari, d'on ha estat traduït)

Sobre el mateix tema: El mílquing, o la munyida del mascle